Άνδρας έχασε 7 δόντια και έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού όταν εξερράγη στο στόμα του ηλεκτρονικό τσιγάρο

31446

Ένας πατέρας από την Αϊντάχο έχασε επτά δόντια και έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο μάγουλό του, όταν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο εξερράγη στο πρόσωπό του.

Ο Andrew Hall ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του, στο Pocatello της Αϊντάχο, όταν η συσκευή εξερράγη χωρίς να το καταλάβει.[quads id=”2″]

44

Έγινε κομμάτια μέσα στο στόμα του, του έσπασε τα δόντια του και του έκαψε το πρόσωπο και το λαιμό του, και άφησε σημάδια στον τοίχο του μπάνιου του, όπου βρισκόταν εκείνη την εποχή.

Η 30χρονος πωλητής αυτοκινήτων μοιράζεται τις φωτογραφίες με τα τραύματά του από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου για να προειδοποιήσει τους άλλους καπνιστές για την επικινδυνότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

444

“Καπνίζω αυτό το είδος τσιγάρου για περίπου ένα χρόνο, και παρά τη σωστή συντήρηση, τον έλεγχο, και τις πιστοποιήσεις του, αυτό εξερράγη στο πρόσωπό μου.”

“Έχω χάσει τουλάχιστον 7 δόντια, έχω δευτέρου βαθμού εγκαύματα στο πρόσωπο και το λαιμό και έχουν περάσει κομμάτια από πλαστικό, δόντια και τα ξένα αντικείμενα από το στόμα στο λαιμό μου,” γράφει στο λογαριασμό του στο Facebook.

4444

Ο Hall, ο οποίος έχει τρία παιδιά, κοινοποίησε αρκετές φωτογραφίες των τραυματισμών του και των ζημιών που έγιναν στο σπίτι του από την έκρηξη.

Αρκετοί δύσπιστοι ισχυρίστηκαν ότι το περιστατικό ήταν ψευδές και ότι η ζημία ήταν υπερβολική, αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα τη σοβαρότητα της κατάστασης.

44444

Αυτός δεν είναι ο πρώτος που υπόκειται σοβαρά εγκαύματα ή τραύματα στο πρόσωπο από εκρήξεις ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ένας άνδρας από την Kentucky έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πόδι του όταν η συσκευή του εξερράγη μέσα στην τσέπη του.

Ένα άλλος από το Τέξας μήνυσε το κατάστημα απ’ όπου αγόρασε το προϊόν όταν έπαθε παρόμοιες ζημιές.

45

Ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη έκοψε τη γλώσσα του στα δύο, όταν το τσιγάρο του εξερράγη στο στόμα του τη στιγμή που το κάπνιζε.

Το 2015, ένας φοιτητής από το Κολοράντο έκαψε το λαιμό και το πρόσωπό του από ένα παρόμοιο περιστατικό.

Η FDA ανακοίνωσε πρόσφατα πως τον Απρίλιο θα ερευνήσει πιο εντατικά τους κινδύνους των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί συνολικά 66 περιπτώσεις συσκευών που εξερράγησαν το 2015 και το 2016.

 

διαφορετικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ