Άνευ προηγουμένου! Το δημόσιο ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα για την σχέση της με τον Bo από το «Survivor»: «Θα πάρω τον δρόμο της δικαιοσύνης!»

31458

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία ήθελαν την Μάρω Λύτρα να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον Βο… Αυτή η φήμη βγήκε με αφορμή κάποιων φωτογραφιών που είχαν βγει στο παρελθόν, με τους δυο τους να είναι σε τρυφερά ενσταντανέ στην παραλία…

Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά γι’αυτή την σχέση, αν ήταν δηλαδή όντως μαζί ή όχι… Σήμερα λοιπόν, η Μάρω Λύτρα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook με μία ανάρτηση της ξέσπασε γι’αυτή την σχέση λέγοντας:

αρχείο-λήψης-4 image-7

«Φίλοι μου, με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου ότι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο. Αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο. Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω 17 χρόνια. Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο, πριν το Fame Story.

Aυτές οι φωτογραφίες είναι από live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση. Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας για να εκμεταλλευτούν το το όνομα μου. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης».

Φίλοι μου,με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου οτι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω 17 χρόνια.Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο,πριν το Fame Story. Aυτές οι φωτογραφίες είναι απο live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση. Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας για να εκμεταλλευτούν το το όνομα μου. ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

A post shared by Maro Lytras (@marolytras) on

[via]