Η Ford είπε πως η μάχη που έστησε ο Elon δεν ήταν δίκαιη και στη συζήτηση μπλέχτηκαν ονόματα όπως ο… Νιλ ντεΓκρας Τάισον!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή παρουσίαση του νέου και θωρακισμένου οχήματος της Tesla, που αντέχει σφαίρες αλλά όχι… μεταλλικά μπαλάκια, ο ίδιος ο Musk ανέβασε ένα βίντεο με το θωρηκτό του να κάνει εύκολα σκόνη το αγροτικό της Ford.

Ας θυμηθούμε την παρουσίαση που έκανε τον Musk περίγελο του ίντερνετ, καθώς το αλεξίσφαιρο τζάμι έσπασε ευκολότερα από τις… προδιαγραφές.

https://www.youtube.com/watch?v=6Q3uaepRCl4

Στο βίντεο του Elon με τη διελκυστίνδα των δύο οχημάτων, πολλοί βγήκαν να πουν πως η μονομαχία δεν ήταν δίκαιη και από την αμφισβήτηση το αφεντικό της Tesla δέχτηκε να επαναληφθεί η μάχη. Λέγοντας πως θα φτιάξει ένα νέο βίντεο.

Πολλοί ισχυρίστηκαν πως το άδικο της μάχης έχει να κάνει με το γεγονός πως το F-150 είναι πισωκίνητο, ενώ το Cybertruck είναι τετρακίνητο. Και ελαφρύτερο φυσικά από το βαρυκόκαλο όχημα του Elon.

Από το βίντεο φαίνεται μάλιστα πως το Ford αργεί εσκεμμένα να ξεκινήσει, δίνοντας έτσι το πλεονέκτημα στον αντίπαλό του. Στην κουβέντα μπλέχτηκε ακόμα και ο διαπρεπής επιστήμονας Νιλ ντεΓκρας Τάισον, λέγοντας πως τα ηλεκτρικά οχήματα υπερέχουν ούτως ή άλλως σε μια διελκυστίνδα έχοντας καλύτερη πρόσφυση στον δρόμο.

Και βέβαια στην πολεμική πήρε μέρος και η ίδια η Ford, με τον αντιπρόεδρο της αυτοκινητοβιομηχανίας Sunny Madra να προκαλεί τον Elon σε μια «δίκαιη μάχη». Ο Musk δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε να απαντήσει πως «σκοπεύω να το κάνω αυτή τη βδομάδα».

Θα γίνει όμως επισήμως; Εκπρόσωπος της Ford είπε στην ιστοσελίδα Motor1 πως η απάντηση του Madra έγινε απλώς και μόνο για χάρη της πρόκλησης και δεν επιβεβαίωσε αν η μονομαχία θα συμβεί τελικά με την εμπλοκή της Ford.

Όλα τα στοιχήματα είναι ωστόσο υπέρ του Cybertruck, το οποίο ακόμα κι αν χάσει, ο Musk έχει τη δυνατότητα να ισχυριστεί πως θα βελτιώσει το όχημά του, το οποίο αναμένεται εξάλλου να βγει από τη γραμμή παραγωγής το 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=FnpQw9ZUdQU

Source link